“To Διαδίκτυο δεν συνδέει υπολογιστές, συνδέει ανθρώπους. Εσείς το χρειάζεστε, εμείς το χτίζουμε”

Η Palmos Analysis διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση Ιστοσελίδων και web εφαρμογών. Η εξειδικευμένη ομάδα των συνεργατών της μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε διαδικτυακή σας ανάγκη, όπως κατασκευή Ιστοσελίδων, σχεδιασμό και κατασκευή Web Εφαρμογών, κατασκευή Eshop (Ηλεκτρονικό Κατάστημα).

Στην Palmos Analysis κατανοούμε πως το διαδίκτυο αποτελεί τον “καθρέπτη”, ένα μέσο προβολής, τόσο της προσωπικής σας εικόνας, όσο και της εικόνας της επιχείρησής σας. Για το λόγο αυτό, κάθε project που αναλαμβάνουμε, σχεδιάζεται και υλοποιείται ύστερα από προσεκτική μελέτη και ανάλυση από το οργανωμένο τμήμα IT που διαθέτουμε.

full-stack-web-developer

Web Εφαρμογές

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Web τεχνολογίες – Φιλοξενία – Web Applications – Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-shop)

Η προγραμματιστική ομάδα της Palmos Analysis διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία έτσι ώστε να παρέχει άριστα σχεδιασμένο ποιοτικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.Η κατασκευή των ιστοσελίδων πραγματοποιείται μέσω τεχνολογιών ανοιχτού λογισμικού (όπως PHP, Linux, MySQL, Apache) επιτρέποντας τη γρήγορη κατασκευή πρωτοτύπων, την εύκολη μεταφορά στο πραγματικό περιβάλλον λειτουργίας, καθώς και το χαμηλό κόστος ανάπτυξης και φιλοξενίας. Επιπλέον, η Palmos Analysis έχει στην κατοχή της ιδιόκτητο (dedicated) server της εταιρίας Lunarpages.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών. Το εξειδικευμένο τμήμα IT της εταιρίας μας, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες επιχειρηματικές και λοιπές ανάγκες της αγοράς, οργανώνει, σχεδιάζει και δημιουργεί σύγχρονα λογισμικά εργαλεία που καλύπτουν απόλυτα τις συγκεκριμένες ανάγκες με το μέγιστο προσδοκώμενο όφελος.

Με το ηλεκτρονικό εμπόριο έχετε τα προϊόντα σας διαθέσιμα προς πώληση κάθε στιγμή (μέσω του δικτυακού σας τόπου) άμεσα, οικονομικά  και χωρίς καθυστερήσεις. Αναλαμβάνουμε, για λογαριασμό σας, να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα άμεσα, αξιόπιστα και με τη μέγιστη ασφάλεια, σε συνεργασία με όποια τράπεζα επιθυμείτε.

SEO - Social Marketing

SEO – Συμβατότητα – Social Marketing

H βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή των Ιστοσελίδων. Ακολουθώντας τις συμβουλές της Palmos Analysis μπορείτε να ορίζετε τον τίτλο, δικές σας λέξεις κλειδιά, καθώς και μία σύντομη περιγραφή σε κάθε εσωτερική σελίδα του δικτυακού σας τόπου, ώστε  να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της Ιστοσελίδας σας.Στην αγορά υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι φυλλομετρητές (Browsers) που παρέχονται δωρεάν. Η Palmos Analysis, υποστηρίζοντας την αυτοδιάθεση των χρηστών και το δικαίωμά τους στην ελεύθερη επιλογή, υποστηρίζει όλους τους φυλλομετρητές που έχουν μερίδιο αγοράς ( μεγαλύτερο του 5%) εξασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο. Υποστηριζόμενοι φυλλομετρητές: Microsoft Internet Explorer (6+), Mozilla Firefox (3.0+), Google Chrome (7+), Apple Safari (4+), Opera (10+).

top_10_best_seo_resources1

Οι Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google+ κ.ά.) παρέχουν επιπλέον τρόπους διάδοσης του δικτυακού σας τόπου. Οι επισκέπτες βλέπουν τα εικονίδια των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης που είναι μέλη και με ελάχιστα κλικ μπορούν να αναδημοσιεύουν μία σελίδα του δικούς σας δικτυακού τόπου στο προφίλ που διατηρούν. Ομοίως μπορείτε να λαμβάνετε πληροφόρηση για την άποψη που έχουν οι πελάτες σας για τα προϊόντα σας μέσω των δυνατοτήτων που σας δίνει η κάθε υπηρεσία (π.χ. κουμπί «Μου αρέσει»).Πιστεύουμε απόλυτα στην άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Από την πρόταση και την υλοποίηση μέχρι την υποστήριξη και τη διατήρηση του διαδικτυακού έργου παραμένουμε δίπλα στον πελάτη σαν σύμβουλοι και συνεργάτες του. Ακόμη και μετά την παράδοση του έργου, η Palmos Analysis βρίσκεται κοντά σας παρέχοντάς σας βοήθεια είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

How-to-Make-a-Small-Business-Website-in-5-Simple-Steps-Ftrd32

Περιεχόμενο

Ενημέρωση περιεχομένου – Προστατευμένο περιεχόμενο

Το περιεχόμενο των Ιστοσελίδων δεν παραμένει στατικό. Αντιθέτως, μπορεί να αλλάζει συνεχώς, είτε πρόκειται για κείμενα, άρθρα, φωτογραφίες, είτε για βίντεο, μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής ενημέρωσης περιεχομένου. Η παράδοση του κάθε έργου συνοδεύεται από ανάλογη εκπαίδευση στη λειτουργία της εφαρμογής ενημέρωσης.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, ορίζονται περιοχές του δικτυακού τόπου με προστατευμένο περιεχόμενο, δηλαδή περιεχόμενο που να είναι ορατό μόνο σε χρήστες που έχουν “συνδεθεί” (Login). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χρήστης να έχει μοναδικά διακριτικά στοιχεία, δηλαδή Όνομα Χρήστη και Κωδικό Πρόσβασης (Username & Password).

paidikos-pylaia-xwrtiati-180x180

Ο “ΠΑΙΔΙΚΟS” αποτελεί μια Web εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους διευθυντές του κάθε παιδικού σταθμού του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη να διαχειριστούν μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών του κάθε σταθμού.

Εφαρμογή TUITOR

“Όλο το εκπαιδευτήριο στο cloud!
Ένα σύγχρονο ERP για κάθε εκπαιδευτικό φορέα”

Σήμερα, 2.500 μαθητές, 2.020 γονείς και 280 καθηγητές χρησιμοποιούν την εφαρμογή πανελλαδικά και συνεχώς αυξάνονται!

Το “Tuitor” είναι αποκλειστικό δημιούργημα της Palmos Analysis και προέκυψε από την ανάγκη των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης  να υιοθετήσουν νέες, καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες για τη λειτουργία τους. Έτσι, το τμήμα IT της εταιρείας, κατασκεύασε μία διαδικτυακή “πλατ­φόρμα” με στόχο την αποτελεσματική τους διαχείριση, τη βελτίω­ση των διαύλων επικοινωνίας, με γονείς και μαθητές, στοχεύοντας κυρίως στη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Οι Πελάτες μας

images
images
images
images
images
images
images