“Το όραμα, η φιλοσοφία και οι άνθρωποί μας”

Η Palmos Analysis ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2007, με αποστολή τη συνδυαστική αξιοποίηση επιστήμης και τεχνολογίας και στόχο τη δημιουργία σύγχρονων, καινοτόμων εργαλείων και εφαρμογών διοίκησης & επικοινωνίας για οργανισμούς, επιχειρήσεις και ιδιώτες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το πιο πολύτιμο κεφαλαίο μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποί της. Πάγια πολιτική της Palmos Analysis είναι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό που αποτελεί τον προωθητικό βραχίονα στην πετυχημένη εξελεγκτική μας πορεία. Το προσωπικό μας διακρίνεται για την επιστημονική του επάρκεια, την εξειδικευμένη εμπειρία, τη δημιουργική σκέψη και την πελατοκεντρική του αντίληψη.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στην Palmos Analysis, το όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες με χαμηλό κόστος και υψηλή προστιθέμενη αξία. Να χτίζουμε στέρεες και μακροχρόνιες βάσεις συνεργασίας, μένοντας πιστοί στις αξίες μας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματική ηθική, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από το γεγονός ότι υπηρετούμε με συνέπεια και σεβασμό τις θεμελιώδεις αρχές της επαγγελματικής δεοντολογίας, με καθαρά πελατοκεντρική προσέγγιση. Επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο άνθρωπος και οι ιδιαίτερες ανάγκες του. Εμείς, φροντίζουμε να τις μετατρέπουμε σε επιχειρηματικές ευκαιρίες. Χαράζουμε πορεία που συμβαδίζει με τις εξελίξεις και τη σύγχρονη τεχνολογία.

ourpeople

Η PalmosAnalysis ΙΚΕ είναι πιστοποιημένη στα Συστήματα Ποιότητας: ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ 1435:2009, γεγονός που διασφαλίζει απόλυτα το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της

cer icons

Η Ομάδα

temekenidis

Πασχάλης Αλέξανδρος Τεμεκενίδης

Διευθυντής Ερευνών CO-FOUNDER

arampatzis

Στέργιος Αραμπατζής

Διευθυντής Marketing & Πολιτικής Επικοινωνίας CO-FOUNDER

rousidou

Δόμνα Ρουσίδου

Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης

Λευτέρης Ασπρόπουλος

Λευτέρης Ασπρόπουλος

spyros

Σπύρος Πουρσανίδης

Υπεύθυνος IT – Web Developer

Μέλος των

images
images
images
images

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;
Θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας;

Οι Πελάτες μας

images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images