“Το μέλλον στη διαχείριση του παιδικού σταθμού, σήμερα”

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πληροφορικό σύστημα αξιολόγησης των αιτήσεων των δημοτών για τους Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς, παρακολούθησης των παρουσιών (εργαζομένων και παιδιών), των τροφείων, των βιβλιαρίων υγείας, καθώς και της αποθήκης και των παγίων κάθε Σταθμού (δημοτικού ή ιδιωτικού).

Κύριος στόχος της εφαρμογής είναι η αποτελεσματική οργάνωση, βελτίωση και μείωση του κόστους λειτουργίας των Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών (των δήμων, αλλά και ιδιωτικών).

Άμεση πρόσβαση δεδομένων

Η εφαρμογή είναι 100% διαδικτυακή και για το λόγο αυτό οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιονδήποτε υπολογιστή, αρκεί να υπάρχει σύνδεση Internet.

Πλήρης προστασία δεδομένων

Κάθε Βρεφονηπιακός & Παιδικός Σταθμός διαθέτει τη δικιά του ξεχωριστή βάση δεδομένων και έχει πρόσβαση μόνο σε αυτή.

scrnsht-3

Φιλικό περιβάλλον

Η μοναδική της σχεδίαση εξασφαλίζει άνετη πλοήγηση στον κάθε χρήστη ώστε, γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά, να έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα.

Παρακολούθηση και διαχείριση τροφείων

Με το Μητρώο παιδιών (ανά παιδικό Σταθμό και Τμήμα), η παρακολούθηση των τροφείων, η παραμετροποίηση και η διαχείρισή τους, απλοποιούνται σημαντικά.

pcmnm

Παρακολούθηση και διαχείριση αποθήκης

Μέσω της εφαρμογής, ο προϋπολογισμός της αποθήκης σε ετήσια βάση γίνεται άμεσα, ενώ η παρακολούθηση των υπολοίπων γίνεται σε πραγματικό χρόνο και ανά πάσα στιγμή.

Παρουσιολόγια εργαζομένων και παιδιών

Πλήρης διαχείριση παρουσιολογίων εργαζομένων και παιδιών, παρακολούθηση ημερομηνιών λήξης βιβλιαρίων υγείας κ.ά.

Διαχείριση επιπέδων

Διαφορετικά επίπεδα χρηστών, με διαφορετικά δικαιώματα χρήσης, επιτρέπουν την κεντρική εποπτεία όλων των σταθμών.

scrnsht-5-1024x615

Εκτυπώσεις εφαρμογής

Το σύστημα εξάγει αναφορές σχετικά με αιτήσεις πιστοποιητικών, λίστες παιδιών, απουσίες, παραγγελίες προϊόντων, ισοζύγια, υπόλοιπα αποθήκης, υπολειπόμενες δόσεις τροφείων κ.ά.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το “ΠΑΙΔΙΚΟS”;

Οι Πελάτες μας

images
images