Διεύθυνση Ερευνών

Γεννήθηκε το 1971 και αποφοίτησε το 1995 από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Το 1996 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Περιβαλλοντική Τεχνολογία από το Chemical Engineering Department του University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST) στη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο ολοκλήρωσε το Σεπτέμβριο του 1996. Το 2011 ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών με την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκινάει το 1996 στην εταιρία Applied Photosynthetics στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας. Το 1997 αναλαμβάνει την επέκταση της εταιρίας στην Μεσόγειο και την διαχείριση των έργων της σε πελάτες της στην Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Τον Ιανουάριο του 1999 επιστρέφει στην Ελλάδα για να καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό ως έφεδρος Αξιωματικός, ενώ ταυτόχρονα εξακολουθεί να εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος στην Applied Photosynthetics. Την ίδια χρονιά ιδρύει την εταιρία Ανατολικό Κέντρο Εκπαίδευσης και δραστηριοποιείται στο χώρο της δια βίου και της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, ενώ το 2006 ιδρύει την Παλμός Ανάλυσις, της οποίας είναι σήμερα Διευθυντής Ερευνών και δραστηριοποιείται στην έρευνα αγοράς, τις δημοσκοπήσεις, τις οικονομοτεχνικές μελέτες και την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά, είναι παντρεμένος με την Ελίνα και έχει ένα κοριτσάκι.