Επικοινωνία

"Αποτελεσματική επικοινωνία
Μετρήσιμα αποτελέσματα
Επένδυση με υψηλή απόδοση"

Ο Σχεδιασμός μιας επικοινωνιακής στρατηγικής είναι μια διαδικασία που ούτε εύκολη, ούτε αυτο­νό­ητη είναι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τεθούν πρωτίστως τα βασικά συστατικά που πρέπει να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο “μίγμα” πο­λιτικής επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων (PR), προ­σαρ­μο­σμένο πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες και χαρακτηριστικά πολιτικών προσώπων, τοπικών αρχόντων, επιχειρηματικών μονάδων, φορέων και οργανισμών, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

 

Εμείς, πλεονεκτούμε γιατί :

 • Διαθέτουμε στελεχιακό δυναμικό με δοκιμασμένη εμπειρία και γνώση.
 • Παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες και ασχολούμαστε αποκλειστικά με τον κάθε ενδιαφερόμενο (φυσικό πρόσωπο, επιχείρηση, φορέα ή οργανισμό).
 • Αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός, έχοντας μεγάλη εμπει­ρία στο χώρο της Επικοινωνίας και της Πολιτικής.
 • Διαθέτουμε μοντέρνες ιδέες και προτάσεις παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.

 

Οι υπηρεσίες μας:

 • Πλάνο επικοινωνίας (communication plan)
 • Συγγραφή κειμένων
 • Σύνταξη και προώθση δελτίων Τύπου
 • Δημιουργία λιστών παραληπτών
 • Δημιουργία ενημερωτικών δελτίων
 • Δημιουργία ιστοσελίδας και διαχείριση περιεχομένου
 • Παραγωγή video
 • Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Διοργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων και συνεδρίων
 • Εκπαίδευση και υποστήριξη του προσωπικού σας στη διαχείριση ιστοσελίδων και τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Φορείς– Οργανισμοί (Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα)

Η Palmos Analysis, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που τη συνοδεύει, συμμετέχει ενεργά και προφέρει ποικίλες υπηρεσίες που στόχο έχουν την αποτελεσματική τους διαχείριση και λειτουργία. Κάθε ανάγκη, αντιμετωπίζεται μοναδικά, με βάση τις ιδιαιτερότητες και τα λοιπά δεδομένα που χαρακτηρίζουν κάθε Φορέα και Οργανισμό, προσφέροντας έργο που διακρίνεται για την αρτιότητα και το υψηλό ποιοτικό τους επίπεδο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Κομματικοί Οργανισμοί –
Πολιτικά πρόσωπα

“Δημοσκόπηση είναι η έρευνα της κοινής γνώμης που διενεργείται με επιστημονική μεθοδολογία από εξειδικευμένο προσωπικό και σκοπό έχει τη στατιστική καταγραφή της πραγματικότητας αναφορικά με τις απόψεις ή τις προθέσεις των πολιτών γύρω από ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας”

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η Palmos Analysis, σε συνεργασία με την Wabi & Sabi Brand Architects NY, ανέλαβε το έργο “Έρευνα Κοινού και Στρατηγική Διαμόρφωσης Ταυτότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος”. Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας μετάβασης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στις νέες της εγκαταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2016.

Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Advertising

Διαθέτουμε σύγχρονα εργαλεία που μειώνουν τα διαφημιστικά κόστη προσφέροντας λύσεις μέσω της on line διαφήμισης που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (social media advertising) και των κινητών τηλεφώνων (mobile advertising).

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Media

Όλα τα σύγχρονα μέσα πληροφόρησης και ενημέρω­σης, που απευθύνονται στα πλατιά στρώματα του λαού και αφορούν θέματα πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, επι­στη­μονικά, ονομάζονται μαζικά μέσα ενημέρωσης και αποτελούν στις μέρες μας τις αποκλειστικές σχεδόν πηγές ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στον κόσμο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το “Apella” είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που είναι προσβάσιμη, μέσω φυλλομε­τρητή (browser) και παρέχει την ευχέρεια στους  δημότες να  μπορούν να  “καρφιτσώ­νουν”, επάνω σε διαδραστικό χάρτη (Google Map), προβλήματα διαφόρων τύπων που εντοπίζουν στο δήμο που κατοικούν.

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Οι πελάτες μας

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Πανελλαδική πολιτική έρευνα: TVXS.GR ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Η Palmos Analysis διενήργησε πανελλαδική πολιτική έρευνα για λογαριασμό του TVXS.GR. Η έρευνα διενεργήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις το χρονικό διάστημα 23-30 Μαρτίου 2017. Η έρευνα περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με τις απόψεις των πολιτών για τη διαπραγμάτευση, τη σχέση Ελλάδας – Ευρώπης, τη σχέση Κράτους – Εκκλησίας, το κλείσιμο ΜΜΕ, καθώς και πρόθεση ψήφου, συσπειρώσεις και μετακινήσεις ψηφοφόρων και εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων.

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Digital

“To Διαδίκτυο δε συνδέει υπολογιστές, συνδέει ανθρώπους. Εσείς το χρειάζεστε, εμείς το χτίζουμε.”

Διαδικτυακές εφαρμογές

“Εφαρμογές διαδικτυακού λογισμικού για κάθε ανάγκη, για κάθε χρήση, για όλους”