Digital

"To Διαδίκτυο δε συνδέει υπολογιστές, συνδέει ανθρώπους. Εσείς το χρειάζεστε, εμείς το χτίζουμε"

Η Palmos Analysis διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση Ιστοσελίδων και web εφαρμογών. Η εξειδικευμένη ομάδα των συνεργατών της μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε διαδικτυακή σας ανάγκη, όπως κατασκευή Ιστοσελίδων, σχεδιασμό και κατασκευή Web Εφαρμογών, κατασκευή Eshop (Ηλεκτρονικό Κατάστημα).

Στην Palmos Analysis κατανοούμε πως το διαδίκτυο αποτελεί τον “καθρέπτη”, ένα μέσο προβολής, τόσο της προσωπικής σας εικόνας, όσο και της εικόνας της επιχείρησής σας. Για το λόγο αυτό, κάθε project που αναλαμβάνουμε, σχεδιάζεται και υλοποιείται ύστερα από προσεκτική μελέτη και ανάλυση από το οργανωμένο τμήμα IT που διαθέτουμε.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η προγραμματιστική ομάδα της Palmos Analysis διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία έτσι ώστε να παρέχει άριστα σχεδιασμένο ποιοτικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.

Web τεχνολογίες – Φιλοξενία

Η κατασκευή των ιστοσελίδων πραγματοποιείται μέσω τεχνολογιών ανοιχτού λογισμικού (όπως PHP, Linux, MySQL, Apache) επιτρέποντας τη γρήγορη κατασκευή πρωτοτύπων, την εύκολη μεταφορά στο πραγματικό περιβάλλον λειτουργίας, καθώς και το χαμηλό κόστος ανάπτυξης και φιλοξενίας. Επιπλέον, η Palmos Analysis έχει στην κατοχή της ιδιόκτητο (dedicated) server της εταιρίας Lunarpages.

SEO

H βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή των Ιστοσελίδων. Ακολουθώντας τις συμβουλές της Palmos Analysis μπορείτε να ορίζετε τον τίτλο, δικές σας λέξεις κλειδιά, καθώς και μία σύντομη περιγραφή σε κάθε εσωτερική σελίδα του δικτυακού σας τόπου, ώστε  να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της Ιστοσελίδας σας.

Ενημέρωση περιεχομένου

Το περιεχόμενο των Ιστοσελίδων δεν παραμένει στατικό. Αντιθέτως, μπορεί να αλλάζει συνεχώς, είτε πρόκειται για κείμενα, άρθρα, φωτογραφίες, είτε για βίντεο, μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής ενημέρωσης περιεχομένου. Η παράδοση του κάθε έργου συνοδεύεται από ανάλογη εκπαίδευση στη λειτουργία της εφαρμογής ενημέρωσης.

Προστατευμένο περιεχόμενο

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, ορίζονται περιοχές του δικτυακού τόπου με προστατευμένο περιεχόμενο, δηλαδή περιεχόμενο που να είναι ορατό μόνο σε χρήστες που έχουν “συνδεθεί” (Login). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χρήστης να έχει μοναδικά διακριτικά στοιχεία, δηλαδή Όνομα Χρήστη και Κωδικό Πρόσβασης (Username & Password).

Συμβατότητα

Στην αγορά υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι φυλλομετρητές (Browsers) που παρέχονται δωρεάν. Η Palmos Analysis, υποστηρίζοντας την αυτοδιάθεση των χρηστών και το δικαίωμά τους στην ελεύθερη επιλογή, υποστηρίζει όλους τους φυλλομετρητές που έχουν μερίδιο αγοράς ( μεγαλύτερο του 5%) εξασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο. Υποστηριζόμενοι φυλλομετρητές: Microsoft Internet Explorer (6+), Mozilla Firefox (3.0+), Google Chrome (7+), Apple Safari (4+), Opera (10+).

Social Marketing

Οι Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google+ κ.ά.) παρέχουν επιπλέον τρόπους διάδοσης του δικτυακού σας τόπου. Οι επισκέπτες βλέπουν τα εικονίδια των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης που είναι μέλη και με ελάχιστα κλικ μπορούν να αναδημοσιεύουν μία σελίδα του δικούς σας δικτυακού τόπου στο προφίλ που διατηρούν. Ομοίως μπορείτε να λαμβάνετε πληροφόρηση για την άποψη που έχουν οι πελάτες σας για τα προϊόντα σας μέσω των δυνατοτήτων που σας δίνει η κάθε υπηρεσία (π.χ. κουμπί «Μου αρέσει»).

Πιστεύουμε απόλυτα στην άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Από την πρόταση και την υλοποίηση μέχρι την υποστήριξη και τη διατήρηση του διαδικτυακού έργου παραμένουμε δίπλα στον πελάτη σαν σύμβουλοι και συνεργάτες του. Ακόμη και μετά την παράδοση του έργου, η Palmos Analysis βρίσκεται κοντά σας παρέχοντάς σας βοήθεια είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

Διαδικτυακές Εφαρμογές (Web Applications)

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών. Το εξειδικευμένο τμήμα IT της εταιρίας μας, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες επιχειρηματικές και λοιπές ανάγκες της αγοράς, οργανώνει, σχεδιάζει και δημιουργεί σύγχρονα λογισμικά εργαλεία που καλύπτουν απόλυτα τις συγκεκριμένες ανάγκες με το μέγιστο προσδοκώμενο όφελος.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-shop)

Με το ηλεκτρονικό εμπόριο έχετε τα προϊόντα σας διαθέσιμα προς πώληση κάθε στιγμή (μέσω του δικτυακού σας τόπου) άμεσα, οικονομικά  και χωρίς καθυστερήσεις. Αναλαμβάνουμε, για λογαριασμό σας, να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα άμεσα, αξιόπιστα και με τη μέγιστη ασφάλεια, σε συνεργασία με όποια τράπεζα επιθυμείτε.

Κομματικοί οργανισμοί & Πολιτικά πρόσωπα

“Δημοσκόπηση είναι η έρευνα της κοινής γνώμης που διενεργείται με επιστημονική μεθοδολογία από εξειδικευμένο προσωπικό και σκοπό έχει τη στατιστική καταγραφή της πραγματικότητας αναφορικά με τις απόψεις ή τις προθέσεις των πολιτών γύρω από ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας”

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Φορείς– Οργανισμοί (Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα)

Η Palmos Analysis, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που τη συνοδεύει, συμμετέχει ενεργά και προφέρει ποικίλες υπηρεσίες που στόχο έχουν την αποτελεσματική τους διαχείριση και λειτουργία. Κάθε ανάγκη, αντιμετωπίζεται μοναδικά, με βάση τις ιδιαιτερότητες και τα λοιπά δεδομένα που χαρακτηρίζουν κάθε Φορέα και Οργανισμό, προσφέροντας έργο που διακρίνεται για την αρτιότητα και το υψηλό ποιοτικό τους επίπεδο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η Pfizer Hellas εμπιστεύεται σταθερά το “PrimoQ” προκειμένου να διεξάγει έρευνες σε επαγγελματίες υγείας. Οι έρευνες διεξάγονται πολλές φορές κάθε χρόνο και με διάφορες μεθόδους δειγματοληψίας και η εις βάθος ανάλυση που πραγματοποιεί το “PrimoQ” αποκαλύπτει τάσεις που δεν είναι εύκολα ορατές. Επιπρόσθετα, το PrimoQ χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση σεμιναρίων που διεξάγει η Pfizer Hellas.

pfizer-hellas1

Εκπαίδευση

Η Palmos Analysis, συμμετέχει ενεργά σε όλη αυτή τη διαδικασία επιχειρώντας, μέσω στοχευμένων ενεργειών και ερευνητικών προσεγγίσεων, να αποτυπώνει και να κατα­γράφει στάσεις και απόψεις του κοινού (γονέων, μα­θη­τών/σπουδαστών, εκπαιδευ­τικών κτλ.), προκειμένου να προσδιορίζει το μέγεθος και τις διαστάσεις της αγοράς στο χώρο της εκπαίδευσης (ιδιωτικής και δημόσιας) και συνακόλουθα, τις προο­πτι­κές που διαγρά­φο­νται.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Καταναλωτικά αγαθά

Η Palmos Analysis, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει, προσφέρει λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Έχοντας στη διάθεσή της σύγχρονα/ καινοτόμα εργαλεία, αναλαμβάνει και ολοκληρώνει, άμεσα και αποτελεσματικά, κάθε ερευνητική ανάγκη που προκύπτει, με το μέγιστο δυνατό όφελος.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
paidikos-pylaia-xwrtiati

Ο “ΠΑΙΔΙΚΟS” αποτελεί μια Web εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους διευθυντές του κάθε παιδικού σταθμού του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη να διαχειριστούν μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών του κάθε σταθμού.

YouTube - Tuitor

TUITOR

Web Εφαρμογή

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Οι πελάτες μας


Πανελλαδική πολιτική έρευνα: TVXS.GR ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Η Palmos Analysis διενήργησε πανελλαδική πολιτική έρευνα για λογαριασμό του TVXS.GR. Η έρευνα διενεργήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις το χρονικό διάστημα 23-30 Μαρτίου 2017. Η έρευνα περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με τις απόψεις των πολιτών για τη διαπραγμάτευση, τη σχέση Ελλάδας – Ευρώπης, τη σχέση Κράτους – Εκκλησίας, το κλείσιμο ΜΜΕ, καθώς και πρόθεση ψήφου, συσπειρώσεις και μετακινήσεις ψηφοφόρων και εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων.

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Συμβουλευτική

“Συμβουλευτική και Στρατηγική βασισμένη σε μετρήσιμους στόχους και αποτελέσματα”

Επικοινωνία

“Αποτελεσματική επικοινωνία, μετρήσιμα αποτελέσματα, επένδυση με υψηλή απόδοση.”