Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη

address

Γ. Παπανδρέου (Ανθέων) 18, T.K. 54645 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

address

Γ. Παπανδρέου (Ανθέων) 18, T.K. 54645 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

phone(+30) 2310 555.545
fax(+30) 2310 555.549
mailinfo@palmosanalysis.gr

Αθήνα

address

Ζαλοκώστα 44, Λεωφ. Κηφισιάς, Τ.Κ. 15233 Χαλάνδρι, Αθήνα

address

Ζαλοκώστα 44, Λεωφ. Κηφισιάς, Τ.Κ. 15233 Χαλάνδρι, Αθήνα

phone(+30) 211 106.93.62
fax(+30) 210 683.82.21
mailinfo@palmosanalysis.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Αν επιθυμείτε επικοινωνία μέσω διαδικτύου, μπορείτε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση σε εύθετο χρόνο. Μέσω της φόρμας μπορείτε ακόμη να μας στείλετε τις παρατηρήσεις σας, τα σχόλια ή την κριτική σας (Σας γνωστοποιούμε ότι τα στοιχεία σας παραμένουν στην εταιρία μας για αποκλειστική χρήση με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας και σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους).

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Εmail (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Θέμα

Το μήνυμά σας

captcha

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΑΛΜΟΣ ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Δ.Ε.Α.

Η ΠΑΛΜΟΣ ΑΝΑΛΥΣΙΣ Ι.Κ.Ε. ανήκει πλέον στα τακτικά μέλη του Σ.Ε.Δ.Ε.Α. (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης και  Έρευνας Αγοράς) και στον Π.Ε.Σ.Σ. (Ποιοτικός Έλεγχος Συλλογής Στοιχείων).

Ο Σ.Ε.Δ.Ε.Α. έχει ως στόχο την προαγωγή της επιστημο­νικής έρευνας αγοράς και της κοινωνικής  έρευνας  στην Ελλάδα  και για την επίτευξή του έχει θεσπίσει κώδικες δεο­ντο­λογίας και επαγγελματικής πρακτικής, που τα μέλη του οφείλουν να τηρούν, καθώς και μηχανισμούς ελέγχου τήρησης αυτών.

Η ΠΑΛΜΟΣ ΑΝΑΛΥΣΙΣ Ι.Κ.Ε., τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που διέπουν τον κανονισμό λειτουργίας του Σ.Ε.Δ.Ε.Α. και εφαρμόζοντας όλα τα σύγχρονα εργα­λεία και επιστημονικές μεθόδους που τηρούνται διεθνώς,  έχει καταξιωθεί στον επαγγελ­ματικό  της  χώρο κερδίζοντας  την ευρεία αποδοχή και πετυχαίνοντας ώστε να αποτε­λεί τη μόνη εταιρεία δημοσκοπήσεων και έρευνας αγοράς, εκτός του Λεκανοπε­δίου Αττικής, που είναι τακτικό μέλος του Σ.Ε.Δ.Ε.Α.

Αυτή η τιμητική εισδοχή στο Σ.Ε.Δ.Ε.Α., μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και ενισχύει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να υπη­ρετούμε τις αξίες και αρχές που μας ακολουθούν από το ξεκίνημα της επαγγελματικής μας διαδρομής.

Θεσσαλονίκη, 15/11/2016

PALMOS ANALYSIS